Агенция за право и финанси
Как да решаваме наказателно правни казуси на конкурсен изпит
Дата: 18 февруари и 25 февруари 2018 г. Място: гр. София, зала "Лозенец" ул. Бисер 2 (до НДК)
Имуществена отговорност на управителите, собствениците, съдружниците и акционерите по ТЗ, ДОПК и ЗАНН
Дата: 23 и 24 ноември 2017 г. Място: Перформ Бизнес център – ул. „Позитано“ 2
Промените в Гражданския процесуален кодекс, в сила от 31 октомври 2017 г.
Дата: 7 и 8 декември 2017 г. Място: Перформ Бизнес център – Площад  „Позитано“ 2

 

Вие ни познавате отдавна, въпреки че новото ни дружество „Агенция за право и финанси“ ООД се роди наскоро. Създадохме го, за да обединим дългогодишния си опит в провеждането на юридически и финансови семинари с познанията си за най-съвременните информационни техники и социални практики в ново, специално дружество за обучения. Целта ни е да ви предложим модерни семинари с най-високо качество.

РОСЕН ХУБЕНОВ

Съосновател и програмен директор на „Агенция за право и финанси“ ООД. Юрист с над 25-годишна практика на съдия, законодател, адвокат и консултант. Директор на Фондация „Институт за изследване на законодателството и правоприлагането“. Член на експертния Съвет по законодателството на 40-то НС.  Главен редактор на „Издателство Апис“ и на „Апис Време“.

ГЕОРГИ ХРИСТУЛЕВ

Съосновател и управител на „Агенция за право и финанси“ ООД

 

ГАЛЕРИЯ:

16 април 2014 г. Тържествено събрание на Съюза на юристите в България по случай Деня на Конституцията и юриста.

Росен Хубенов получава наградата „Партньор на годината“ на СЮБ за 2014 г. от името на Фондация „Институт за изследване на законодателството и правоприлагането“.

Присъстват вицепрезидентът на Република България, председателят на Народното събрание, вицепремиерът и министър на правосъдието, членове на Конституционния съд, Висшия съдебен съвет, Висшия адвокатски съвет, Съюза на съдиите в България, Асоциацията на прокурорите, Нотариалната камара…

Наградата „Партньор на годината“ на СЮБ е учредена през 2011 г. и първият й носител е Представителството на Европейската комисия в България.

Вече 10 години залите на семинарите ни са препълнени. Бъдете с нас и в новия формат – „Агенция за право и финанси“!