Агенция за право и финанси
Как да решаваме наказателноправни казуси
Дата: 27 март 2017 г. Място: в гр. София, ул. "Бисер" 2, зала "Лозенец" (близо до НДК)
Изграждане и управление на вътрешно-фирмена система за защита от измами, кражби и корупция
Дата: 11 и 12 май 2017 г. Място: гр. София, Бизнес център – бул. „Витоша“ 164
Промените в Закона за устройството на територията и в Закона за кадастъра и имотния регистър
Дата: 27 и 28 април 2017 г. Място: гр. София, Перформ Бизнес център – ул. „Позитано“ 2 (до Съдебната палата)

 

Вие ни познавате отдавна, въпреки че новото ни дружество „Агенция за право и финанси“ ООД се роди наскоро. Създадохме го, за да обединим дългогодишния си опит в провеждането на юридически и финансови семинари с познанията си за най-съвременните информационни техники и социални практики в ново, специално дружество за обучения. Целта ни е да ви предложим модерни семинари с най-високо качество.

РОСЕН ХУБЕНОВ

Съосновател и програмен директор на „Агенция за право и финанси“ ООД. Юрист с над 25-годишна практика на съдия, законодател, адвокат и консултант. Директор на Фондация „Институт за изследване на законодателството и правоприлагането“. Член на експертния Съвет по законодателството на 40-то НС.  Главен редактор на „Издателство Апис“ и на „Апис Време“.

ГЕОРГИ ХРИСТУЛЕВ

Съосновател и управител на „Агенция за право и финанси“ ООД

 

ГАЛЕРИЯ:

16 април 2014 г. Тържествено събрание на Съюза на юристите в България по случай Деня на Конституцията и юриста.

Росен Хубенов получава наградата „Партньор на годината“ на СЮБ за 2014 г. от името на Фондация „Институт за изследване на законодателството и правоприлагането“.

Присъстват вицепрезидентът на Република България, председателят на Народното събрание, вицепремиерът и министър на правосъдието, членове на Конституционния съд, Висшия съдебен съвет, Висшия адвокатски съвет, Съюза на съдиите в България, Асоциацията на прокурорите, Нотариалната камара…

Наградата „Партньор на годината“ на СЮБ е учредена през 2011 г. и първият й носител е Представителството на Европейската комисия в България.

Вече 10 години залите на семинарите ни са препълнени. Бъдете с нас и в новия формат – „Агенция за право и финанси“!